• НАЈДОБРИ ПОНУДИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ
  • КОМПЛЕТНИ ОСИГУРТИТЕЛНИ РЕШЕНИЈА СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ
  • ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДНОС И БЕСПРЕКОРНА УСЛУГА НА КЛИЕНТИТЕ
  • ПОДАРОЦИ ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ
  • БЕСПЛАТНА УСЛУГА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ И СОВЕТУВАЊЕ
  • РЕГИСТРИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО
 

ЗИМСКА КАМПАЊА

ЗИМСКА КАМПАЊА

Почитувани клиенти,

Во соработка со станиците за технички преглед при СЗВ Центар за возила, со секој купен годишен зелен картон, подаруваме ланци за снег за Вашето возило.

Акцијата трае од 01.10.2019 до 31.03.2020.

Повелете, посетете нé!