• НАЈДОБРИ ПОНУДИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ
  • КОМПЛЕТНИ ОСИГУРТИТЕЛНИ РЕШЕНИЈА СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ
  • ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДНОС И БЕСПРЕКОРНА УСЛУГА НА КЛИЕНТИТЕ
  • ПОДАРОЦИ ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ
  • БЕСПЛАТНА УСЛУГА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ И СОВЕТУВАЊЕ
  • РЕГИСТРИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО
 

ЛЕТНА КАМПАЊА

ЛЕТНА КАМПАЊА

Почитувани клиенти,

Во соработка со станиците за технички преглед при СЗВ Центар за возила, со секој купен годишен зелен картон, подаруваме висококвалитетен италијански пикник фрижидер (10 литри) и еден патрон амонијак.

Акцијата трае цело лето, но не чекајте, количините се ограничени.

Повелете, посетете нé!