• НАЈДОБРИ ПОНУДИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ
 • КОМПЛЕТНИ ОСИГУРТИТЕЛНИ РЕШЕНИЈА СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ
 • ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДНОС И БЕСПРЕКОРНА УСЛУГА НА КЛИЕНТИТЕ
 • ПОДАРОЦИ ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ
 • БЕСПЛАТНА УСЛУГА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ И СОВЕТУВАЊЕ
 • РЕГИСТРИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО
 

Дирекција
Осигурително брокерско друштво
ПОЛИСА ПЛУС АД Скопје

Адреса:
ул. Народен фронт бр. 29/32,
1000 Скопје, Р. Македонија

Контакт:
076/314-302; 076/386-385

Е-пошта: info@polisaplus.com.mk

Работно време:

 

Понеделник – Петок
08:00 – 18:00
Сабота
08:00 – 14:00

Контакт:

 

Ул. Радишанска б.б., Бутел, Скопје
radishani@polisaplus.com.mk
076 314 302

  Работно време:

   

  Понеделник – Петок
  08:00 – 17:00
  Сабота
  08:00 – 14:00

  Контакт:

   

  Ул. Борис Трајковски бр. 180, Кисела Вода, Скопје
  staklara@polisaplus.com.mk
  076 314 309

   Работно време:

    

   Понеделник – Петок
   08:00 – 18:00
   Сабота
   08:00 – 14:00

   Контакт:

    

   Ул. Малешевска 1 бр.2, Кисела Вода, Скопје
   drachevo@polisaplus.com.mk
   076 386 385

    Работно време:

     

    Понеделник – Петок
    08:00 – 16:00

    Контакт:

     

    Ул. Магистрален пат бр. 16, Кичево
    jasmina@polisaplus.com.mk
    075 296 376

     Работно време:

      

     Понеделник – Петок
     08:00 – 16:00

     Контакт:

      

     Ул. Тодосие Паунов бр. 111, Кочани
     atanas@polisaplus.com.mk
     070 320 040

      Работно време:

       

      Понеделник – Петок
      08:00 – 16:00

      Контакт:

       

      Бул. Партизански одреди бр.17,
      1000 Скопје, Македонија
      centar1@polisaplus.com.mk
      +389 75 394 065