• НАЈДОБРИ ПОНУДИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ
  • КОМПЛЕТНИ ОСИГУРТИТЕЛНИ РЕШЕНИЈА СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ
  • ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДНОС И БЕСПРЕКОРНА УСЛУГА НА КЛИЕНТИТЕ
  • ПОДАРОЦИ ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ
  • БЕСПЛАТНА УСЛУГА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ И СОВЕТУВАЊЕ
  • РЕГИСТРИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО
 

Новости

ПОЛИСА Документ кој договорните страни го потпишуваат при склучување на договорот за осигурувањеОСИГУРЕНИК Лице чијашто одговорност е покриена со договорот за осигурување, а кај осигурувањето лица, лице...

Осигурете се од непријатни финансиски последици со осигурување од професионална одговорност. Професии за кои е потребна оваа полиса: АдвокатиВештациСтечајни управнициИзвршителиРевизориНотариПроценителиЗдравствени работнициШпедитериТуристички агенцииСметководителиПроектантиГеодетиТелохранителиДетективиАгенции за обезбедувањеАгенти за недвижности ...

Земјотресите, поплавите, пожарите се природна и не секогаш предвидлива појава. Дали знаете да се справите со нив и да дејствувате правилно? Прочитајте како најдобро да се заштитите. ПОПЛАВИ Поплавите...

Често се случува да го позајмите вашиот автомобил на некој пријател. Доколку се случи сообраќајна несреќа, важно е вие и вашиот пријател да бидете информирани...

Осигурувањето на живот е долгорочно решение кое нуди комбинација на најбезбеден облик на штедење, сигурност и осигурување. Полисите за животно осигурување имаат двојни поволности:...

На прагот е сезоната на годишните одмори, периодот во годината кога повеќето се подготвуваат за релаксација од насобраните обврски и стрес. Следува времето на планирање...